Inhoud accordeon

De beste tijd om een fotoshoot te doen ligt rond de 32 weken. Je buikje is dan namelijk mooi rond.
Iedere buik is natuurlijk anders. Dus je kan een shoot boeken rond de 29 weken als hij wat harder groeit, of je zwanger bent van een tweeling. Of bijv rond de 34 weken als hij wat kleiner is.

Je kleding neem je zelf mee, zo geef je zelf je eigen persoonlijke draai aan de foto’s. Neem gerust wat extra kleding mee als je nog wat styling advies nodig hebt, of als je simpel weg niet kan kiezen. Ik vind het belangrijk dat de kleding is wie jij bent. Bijv een stoere jeans met top. Of als een pantalon meer bij je past, kies je daarvoor.
Bijv een mooi lingerie setje met witte blouse, of liever een stoere jas erover heen.
Trek aub vantevoren geen knellende kleding aan.

TIP! Bestel wat kleding online, laat het kaartje zitten en breng het daarna terug 😉

Natuurlijk, die zijn gewoon welkom! Fijn als je dit aangeeft bij het boeken van de shoot.

Wil jij je echt op je mooist voelen? Boek er dan een visagist bij! Zij zal je haar en/of je make up verzorgen bij mij in de studio.
Wens je toch graag zelf de make up te doen? Dat mag natuurlijk. Ik ben dan alleen niet verantwoordelijk voor eventueel kleur verschil, je buik is namelijk vaak een stuk witter dan je gezicht, houd hier dan rekening mee.
Je mag altijd je make up meenemen om het eventueel in de studio aan te passen, zorg wel dat je helemaal “ready” bent als je een fotoshoot zonder visagist boekt.

Laat je je haar erbij doen? Het beste is dan om jou haar een dag voor de fotoshoot te wassen. Zo blijft de föhn/krultang het beste zitten. (Ook dit geldt voor iedereen anders)

Zorg dat je ongeveer anderhalve maand vantevoren een fotoshoot in boekt. Als je zeker wil zijn van een plekje. Eventueel schuiven mag altijd. Ben je toch last-min en kun je geen plekje in de agenda vinden? Mail mij dan toch even wie weet komt er een plekje vrij of kan ik je op de wachtlijst plaatsen!

Heb je twijfels over je huid, striae of wat dan ook? Totaal niet nodig. Uiteindelijk worden de uitgekozen foto’s geretoucheerd en voel ook jij je compleet zeker over het resultaat!
Nee zeker niet! De meeste klanten hebben nog nooit voor de camera gestaan. En nee je hoeft ook niet fotogeniek te zijn. Ik help je met poseren en breng het beste in jou naar boven. Gegarandeerd een mooi resultaat.

Door de Custom CSS wordt deze bovenste accordeon verborgen om te zorgen dat deze niet constant open blijft staan.

Na de fotoshoot ontvang je een digitaal album waarin jou onbewerkte fotos allemaal in komen. Kies je favorieten uit, en ik ga deze mooi bewerken in kleur & zwart wit. Na ontvangst betaling en selectie krijg je deze vaak binnen 1.5 week weer terug. Afhankelijk van de drukte.
De bewerkte foto’s worden weer terug geplaatst in hetzelfde album. Deze kun je daarna in hoge resolutie downloaden.
Extra fotos kun je altijd digitaal bij bestellen voor €15,- per foto. Wil je wat later nog extra bij bestellen? Ook dit is geen probleem.

Ja zeker! In het online album vind je ook een knop WINKEL. Laat een mooi album maken of prints van jou favorieten  foto’s.

Je kan bij mij met cash of pin betalen. Wil jij de shoot liever zakelijk inboeken? Dan krijg je van mij achteraf een factuur op naam/bedrijfsgegevens.

Het adres is Victoriahof 44. Je kan tegen betaling aan de overkant parkeren (Ventoselaan). Heb je veel spullen bij of hulp nodig? Parkeer dan even voor de deur met je knipperlichten aan. Dit is geen probleem. Ik zal je dan meteen aanwijzen waar je het beste kan parkeren.

Ja zeker! Ben jij op zoek naar een ruimte voor workshops/yoga je eigen fotoshoot of andere invulling? Neem dan vrijblijven contact met mij op voor de prijzen! Zie: Yol-kat studio

Extra tips & advies

*Trek aub geen knellende kleding van tevoren aan.

 *Gebruik geen spraytan dit kleurt vaak oranje op de foto. Wil je toch een kleurtje? Gebruik That’s So spraytan. 

*Verzorg je zelf je make up? Houd dan rekening met het kleurverschil van je buik.

*Zorg dat je nagels netjes zijn. Deze komen vaak close in beeld.

*Kledingstress? Koop of shop online, en breng het retour na de fotoshoot (kaartjes laten we zitten)